5/8/10

7/08/2010 Rabanal del Camino - O'Cebreiro

Avui m'he llevat d'hora i he sortit tot sol. Volia pujar a la Creu de Ferro amb els meus pensaments i records. Era un dia especial per mí.

He pujat pel camí salvant corriols amb forta pendent, després una mica de carretera amb un grupet de vascos, i fnalment més cami tot sol.

Quan he arribat a dalt he deixat la pedra que portava del Rocamaura i les pedres dels meus amics de Set de Camins. Un japonès m'ha fet la foto. He tingut temps per pensar en els amics que s'han quedat pel camí : en Rafel, en Paco i en Conrad.


Mitja hora més tard ha arribat l'Umberto. Una forta abraçada.

Els "bolos" arriben mitja hora més tard. Més abraçades. Ens fem fotos de tot el grup.

Baixem i pasem pel camí. Ells no han pogut fer-lo tot ja que era molt tècnic i les seves bicis tampoc estaven preparades per fer aquestes "trialeres".


                


        Trobem pobles molt macos, com Molinaseca.




Arribem a Ponferrada on ens parem a dinar al Restaurant Los Templarios.


He menjat "lacon con grelos" i bacallà a la ponferradina.Tot estava boníssím!!



Ens queda una etapa de transició fins arribar a Villafranca del Bierzo.Deixem enrera Fuentes Nuevas, Cacabelos,....A partir de Villafranca el paisatge canvia i passa pel costat del riu Valcarce tota l'estona. Hi trobem el senyor de Málaga que havia dormit amb nosaltres a Fuente Villarente, és a dir havia fet 143 Km. amb el mateix temps que nosaltres.



Ens parem a Pereje a beure i xerrar una miqueta.
Continuem i anem trobant pobles petits i tot de pujada. L'Umberto decideix quedar-se a Vega de Valcarce. Diu que l'endemà al matí estarà més fresc per pujar O'Cebreiro.
Nosaltres anem pujant. Molt dur. Estem molt cansats. L'Arturo ens va per devant amb un noi de Talavera de La Reina. Eren dos germans, l'altre es queda amb l'Iván i jo, però aviat afluixa i es queda. Continuem pujant. L'Arturo ha arribat a dalt i ens truca dient que l'alberg està tot complert.
Desprès de moltes trucades, a l'alcalde, els hospitalaris, etc.. finalment anem a la casa de cultura de Pedrafita. Va arribant gent en la mateixa situació. En total som 13 a dormir. Hem estat molt bé. L'estada surt per 3 € que deixem dintre un calaix.
En total avui hem fet 88 Km. i només ens queden 155 Km. per Santiago.

No hay comentarios:

Publicar un comentario